مقاله بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آلودگی باکتریایی در بخش های مختلفی از بدن می توانند موجب ایجاد عوارض غیر قابل درمانی گردد. امروزه با پیشرفت علم نانوتکنولوژی بررسی های گوناگونی بر روی خواص ضد باکتریایی نانو ذرات مختلف انجام گرفته و به طبع آن می توان با استفاده از این نانو مواد جهت تولید ظروف آنتی باکتریال برای نگهداری مواد غذایی استفاده های فراوان انجام داد. در واقع هدف از بسته بندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتریایی و از دست رفتن مواد مغذی و در نتیجه افزایش مدت زمان ماندگاری آن هاست. بسته بندی مواد غذایی از عمده ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا است. از روشهای بسیار متنوع مطرح در این نوع بسته بندی، استفاده از فلز نقره به عنوان متداول ترین و مهم ترین روش منتخب و تشریح شده است. در پایان نحوه ی عملکرد ضد میکروبی نانو ذرات نقره به عنوان اصلی ترین مطلب این مقاله مروری شرح داده شده است. هدف از طرح این مقاله آشنایی با ویژگی ها و نحوه ی فعالیت نانو ذرات و نانو کامپوزیت های حاوی نقره به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی قوی در صنایع بسته بندی مواد غذایی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.