مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در صنعت از روغن ها در مقادیر زیادی استفاده می شود. برای جلوگیری از اکسیداسیون و تولید رادیکال های آزاد از آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده می شود که اثرات نامطلوبی برای سیستم بیولوژیک بدن دارند. پژوهش های زیادی برای شناسایی ترکیبات طبیعی به عنوان آنتی اکسیدان صورت می گیرد و روش های مختلفی برای استخراج آنتی اکسیدان های طبیعی استفاده می گردد که اکثرا بازده پایین دارند و کارامد نیستند. فناوری جدید اولتراسوند و فراصوت تاثیرات زیادی در افزایش میزان استخراج عصاره دارد. انار دارای ترکیبات فنلیک زیادی می باشد و در نتیجه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی می باشد. آب انار هم می تواند در داروسازی نیز بعنوان یک فرآورده عالی وطبیعی تصفیه کننده خون، مبارزه علیه جوشهای روی پوست، دمل، پایین آوردن چربی و فشار خون، خنک کننده و شادی بخش و آرام بخش استفاده نمود. هسته انار بطور متوسط دارای ۲۵ % چربی می باشاد . مقادیر هر یک از اسیدهای چرب غیراشباع در روغن هسته انار برابر است با ۳۶/۸% اسید اولئیک ۴۲/۵% اسید تینولئیک و ۱۶/۰% سایر اسیدهای چرب ۱۸ کربنه مقداری مواد غیرصابونی اسیدهای چرب فرار. روغن دانه انار تقریباً ۱۵% وزن خشک بذر را تشکیل میدهد که به علت خواص آن دارای اهمیت صنعتی در گروه روغن های خشک می باشد. .هدف از این پژوهش تاثیر فناوری نوین امواج دهی توسط اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی از انار ، به روش پاسخ سطح بود . در این پژوهش، بهینه سازی فرآیند استخراج ترکیبات فنلی انار توسط فناوری اولتراسوند در ۲ فاکتور و ۳ سطح که شامل ۱۳ آزمون است، توسط روش سطح پاسخ انجام شد. برای بهینه سازی فرآیند در آزمون ها ۲ فاکتور زمان (۴۰، ۲۵، ۱۰ دقیقه) و دما (۷۰، ۵۵، ۴۰ درجه سانتی گراد ) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه، زمان ۳۹/۸ دقیقه و دمای ۶۹/۶۱ می باشد.مقدار ترکیبات کل در نفطه بهینه ۴۱۴۵/۷۷ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر عصاره گزارش شد که در مقابل استخراج با حلال تنها (۱۴۶۵/۵۳ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر عصاره) افزایش چشم گیری مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.