مقاله تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تیمارفشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان یک تکنولوژی نوین در طی چند دهه اخیر جهت استریلیزاسیون و پاستوریزاسیون مواد غذایی بکارگرفته شده است. تیمار فشار بالا فوایدی نظیر کاهش میکروارگانیسم های بیماری زا و فساد و همچنین حفظ خصوصیات ارگانولیتیکی مواد غذایی دارد. اگرچه این تیمار، تعادل ترمودینامیکی برخی از واکنش های شیمیایی را تغییر می دهد. یکی از این واکنش ها اکسیداسیون چربی می باشد که تحت تیمار فشار بالا، تسریح می یابد. اکسیداسیون چربی فرایندی نامطلوب در غذاهای پرچرب می باشد. محدوده فشار بین ۳۰۰-۵۰۰ مگاپاسکال به عنوان حد آستانه ای در نظر گرفته شد، که متغیرهایی نظیر دما و زمان اعمال فشار و محتوی چربی ماده تحت تیمار نیز بر میزان محدوده فشار آستانه ای تأثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.