مقاله بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
میکروامولسیون ها سیستم های ویژه ای هستند که بر خلاف امولسیون ها دارای ذرات در ابعاد نانو (در حدود ۵۰-۱۰۰ نانومتر) و به طور چشمگیری پایدار می باشند که به دلیل ابعاد کوچک و سطح زیاد می توانند ترکیبات موثره را به صورت کنترل شده تری آزاد کنند. در این مطالعه امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی و انکپسولاسیون اسانس زیره سبز به عنوان فاز روغنی حلال یونی AOT به عنوان فاز سروفاکتانتی و پروپانول به عنوان کوسورفاکتانت و آب مقطر ، آب مقطر به همراه پروپیلن گلیکول به عنوان فاز آبی، با نسبت های مختلف بررسی گردید. نتایج آزمایش ها امکان تشکیل میکروامولسیون را با استفاده از نسبت ۱:۲ از AOT و پر.پانل و نسبت های ۱:۱، ۱:۲، ۲:۱ از آب مقطر به همراه پروپیلن گلیکول نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.