مقاله بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
روش اتمسفر تغییر یافته یکی از روش های سودمند و مفید در بسته بندی مواد غذایی است این روش به معنای بسته بندی یک محصول فساد پذیر در هوایی است که تغییر یافته و ترکیب آن با ترکیب هوای معمولی فرق می کند یکی از اهداف اصلی توسعه روش بسته بندی با تغییر اتمسفر به عنوان جایگزینی برای نگهداری محصولات از طریق انجماد و کاهش مصرف انرژی است بدون آنکه اثرات منفی بر کیفیت محصول در حین مراحل انباردانی و فروش داشته باشد. تهیه محصولی با ماندگاری پایاتر، فروش آن را در مغازه های کوچک و دور افتاده فاقد امکانات کافی سرمایش، امکانپذیر می سازد به علاوه حذف نیاز به سرما ، جابجایی و نمایش محصول را در خرده فروشی های بزرگتر تسهیل می کند. از این روش به طور وسیعی برای خیلی از محصولات از جمله میوه و سبزی ، نان و فراورده های نانوایی و قنادی، گوشت ، خشکبار و; استفاده می شود. بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده به معنی جایگزین کردن هوا در بسته با مخلوطی از گازهای متفاوت است که معمولا مخلوطی از دی اکسید کربن ، نیتروژن و اکسیژن بوده و نسبت هر یک از این گازها وقتی مخلوط تهیه می شود تعیین می گردد و نیازی به کنترل بیشتر در طول ذخیره نبوده و ترکیب مخلوط ممکن است به آرامی تغییر کند. این روشنگهداری کیفیت تازه فراورده های غذایی را بدون عملیات حرارتی و شیمیایی به کار رفته توسط تکنیک های نگهداری قابل رقابت مانند کنسرو کردن، فریز کردن، خشک کردن و فرایندهای دیگر میسر می کند. تکنیک های MAP در حال حاضر در سطح وسیعی از بسته بندی غذاهای تازه یا کنسرو شده سرد مانند غذاهای نیم پز، ماکیان و ماهی، میوه و سبزیجات و اخیرا قهوه، چای، غذاهای اماده و فراورده های نانوایی استفاده می شود. در این تحقیق سعی می گردد تا روش بسته بندی اصلاح شده به روش اتمسفر اصلاح شده به طور اجمال توضیح داده شده و مزایا و معایب آن توضیح داده شده و پیشنهاداتی ارائه گردد که لزوم استفاده از این تکنیک بتواند در بسته بندی محصولات به ویژه محصولات صنایع غذایی مورد استفاده کاربران به صورت وسیع قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.