مقاله ارزیابی کیفیت گندم بر اساس زیر واحدهای سنگین گلوتنین


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت گندم بر اساس زیر واحدهای سنگین گلوتنین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت گندم بر اساس زیر واحدهای سنگین گلوتنین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت گندم بر اساس زیر واحدهای سنگین گلوتنین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت گندم بر اساس زیر واحدهای سنگین گلوتنین :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
وجود تنوع ژنتیکی بین ژنوتیپها یک عامل خوب در جهت کاهش آسیبپذیری ژنتیکی و تولید پایدار است. به منظور بررسی تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین، ۱۱۶ لاین گندم دوروم از هفت کشور مورد مطالعه قرار گرفتند. گلوتنینهای استخراج شده از بذر با روشSDS-PAGEالکتروفورز شدند و باندها امتیازدهی و شناسایی شدند. ۱۶ ترکیب آللی شناسایی شد. در مکان ژنیGluA1 68/8%لاینها فاقدآلل (نول) بودند. در۲۱/۶%لاینها آلل ۱ و در۱۲/۵%لاینها آلل* ۲ مشاهده شد. در مکان ژنیGluB1 هشت نوع آلل شناسایی شد بیشترین فراوانی شامل آلل ۲۰ بود که ۴۲ تا از ژنوتیپها دارای این آلل بودند. ۲۰ تا از لاینها دارای آلل ۱۸+۱۷ بودند. آللهای ۸+۷ ۶+۸و۷ به ترتیب در ۲۱و۱۲ و ۷ ژنوتیپ مشاهده شدند. همچنین آلل ۲۲ و ۹+۷ هر کدام یک بار در لاینها مشاهده شدند. میانگین امتیاز ژنومیHMW-GS بین۲-۶بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.