مقاله مطالعه جامعه شناختی پایبندی به هنجارهای اجتماعی و نقش تعهد اجتماعی و ابعاد مرتبط با آن (مطالعه موردی: ساکنین و گردشگران استان مازندران)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه جامعه شناختی پایبندی به هنجارهای اجتماعی و نقش تعهد اجتماعی و ابعاد مرتبط با آن (مطالعه موردی: ساکنین و گردشگران استان مازندران) دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه جامعه شناختی پایبندی به هنجارهای اجتماعی و نقش تعهد اجتماعی و ابعاد مرتبط با آن (مطالعه موردی: ساکنین و گردشگران استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه جامعه شناختی پایبندی به هنجارهای اجتماعی و نقش تعهد اجتماعی و ابعاد مرتبط با آن (مطالعه موردی: ساکنین و گردشگران استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه جامعه شناختی پایبندی به هنجارهای اجتماعی و نقش تعهد اجتماعی و ابعاد مرتبط با آن (مطالعه موردی: ساکنین و گردشگران استان مازندران) :

تعداد صفحات:۴۰
چکیده:
هنجارها ازجمله سازههای مقوم نظم اجتماعی هستند که از اهمیت ویژهای در مباحث جامعه شناختیبرخوردارند که دانشمندان اجتماعی به هیچ مفهومی به اندازه ی مفهوم هنجار در تبیین رفتار انسانی استنادنمیکنند. ازاین روی شناخت ماهیت هنجارها و مکانیسم آنها یکی از مسائل مهمی است که باید موردتوجهاندیشمندان رشتههای مختلف علیالخصوص پژوهشگران اجتماعی قرار گیرد. هنجار معادل واژهی لاتین نرماست و منظور از آن قانون، قاعده یا شیوهای است که در کارها بدان رجوع میشود، واژهی نرم اصطلاحاً معنیقاعده و قانونی به خود گرفته که باید هدایت و رهبری رفتار انسان را تنظیم کند. در این تحقیق این سؤالات رادنبال می کنیم: الگوی هنجارهای اجتماعی در سواحل دریای مازندران چه ویژگی هایی دارد؟عامل تعهد اجتماعی و ابعاد آن به چه میزان تبیین کننده اطاعت کنشگران از هنجارهای اجتماعی می باشد؟در بخش هنجارهای اجتماعی به عنوان متغیر وابسته، از تنوری الستر (۱۹۸۹) برای تبیین بهتر مفهوم هنجارسود جسته میشود، و در بخش متغیر مستقل تعهد اجتماعی و ابعاد آن از نظریه چلبی سود جسته ایم. از لحاظ روش شناسی برای این موضوع با روش پیمایشی و ابزار پرسشنامه از ۶۰۰ نفر گردشگر و ساکن استانمازندران که به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای انتخاب شدند، اطلاعات لازم گردآوری شد. برایاطمینان از اعتبار پرسشنامه، از اعتبار صوری و سازهای و جهت بررسی روایی پرسشنامه از آلفای کرونباخاستفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که ابعاد تعهد اجتماعی، تعهد ارزشی و تعهد نسبت به منابع جمعی بر متغیر وابسته )پایبندی به هنجار اجتماعی( تاثیر گذار می باشند؛ همچنین بین بعد تعهد نسبت به منافع اقتصادی وپایبندی به هنجارها، ارتباط معناداری دیده نشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.