مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی کیفی آب رودخانه سی رود در استان مازندران و همچنین امکان استفاده (Suitability) از آب این رودخانه برای مصارف کشاورزی و شرب، تعداد ۱۵ نمونه از سرچشمه تا مصب رودخانه برداشت گردید. غلظت آنیون‎ها و کاتیون‎های اصلی و پارامترهای TDS, COD و NO3- توسط روش های استاندارد، اندازه‎گیری شد. ترکیب شیمیایی نمونه‎‎ها با روش‎های گرافیکی چون نمودارهای پایپر، نمودار ویلکاکس و شولر و همچنین نمودار گیبس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده تیپ آب برای بیشتر نمونه‎ها، بیکربناته کلسیک است. همچنین با توجه به نمودار گیبس مشخص شد که فرایند اصلی کنترل کننده شیمی آب رودخانه، عمدتا فرایند هوازدگی سنگ (برهم کنش آب با سنگ) می‎باشد. با ترسیم نمونه‎ها بر روی نمودارهای ولیکاکس و شولر نیز آشکار گردید که آب رودخانه سی رود به طور کلی برای استفاده شرب مناسب نیست اما با توجه به میزان شوری و میزان سدیم، از آب این رودخانه می‎توان برای آبیاری زمین های کشاورزی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.