مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
بمنظور بررسی تاثیر برگپاشی هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات شیمیایی و کیفی گوجه فرنگی آزمایشی در مزرعه نمونه آستان قدس مشهد در سال ۱۳۹۳ اجرا گردید. سطوح مختلف کودی شامل سه سطح هیومیک اسید، سه سطح کلسیم و دو سطح بور بودند که در سه نوبت به فاصله ۲۰ روز از زمان ۸ برگی شدن محلول پاشی شدند. طرح در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه فاکتور در سه تکرار اجرا گردید. نتایج نشان داد اعمال تیمارها اگرچه تغییراتی در صفات مورد بررسی ایجاد نمود ولی غیر از بور که بر رنگ بافت اثرگذار بود تاثیر سایر تیمارها معنی دار نگردید. هرچند اثر متقابل کاربرد کودها بر صفات pH, TA و رنگ بافت میوه معنی دار شد. کاربرد هیومیک اسید و کلسیم باعث افزایش pH، بریکس و کاربرد بور و کلسیم باعث افزایش اسیدیته گردید. هیومیک اسید میزان ویتامین ث و کلسیم محتوای لیکوپن را افزایش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.