مقاله ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هیپوکلریت سدیم به علت آثاری مانند اکسیداسیون پروتئین ها و مهار آنزیم ها به عنوان یک ضدعفونی کننده موثر در انواع مایعات سفیدکننده استفاده می شود. کاربرد مقادیر بالایی از هیپوکلریت به عنوان ضدعفونی کننده در شیر و برخی از نوشیدنی ها ممکن است منجر به عوارض متنوعی بویژه در دستگاه گوارش گردد. هیپوکلریت سدیم با استفاده از روش تیتراسیون یدومتریک قابل شناسایی و اندازه گیری می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی قابلیت این آزمایش در محاسبه هیپوکلریت سدیم افزوده شده به شیر می باشد. پس از محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در مایع سفیدکننده به روش یدومتریک، رقت های مختلف هیپوکلریت سدیم (۱۲۵/۰، ۲۵/۰، ۵/۰، ۱، ۲، ۴ و ۸ میلی گرم در میلی لیتر) در دو نوع شیر کم چرب و پرچرب تهیه شد. یک میلی لیتر از هر نمونه را با آب مقطر جوشیده رقیق کرده و متعاقبا یک گرم یدید پتاسیم و نیز ۵ میلی لیتر اسیداستیک ۶ نرمال به آن اضافه شد. ید آزاد شده را بوسیله تیوسولفات سدیم (۱/۰ نرمال) در حضور محلول نشاسته تیتر شد. حداقل میزان قابل ردیابی هیپوکلریت سدیم در این روش، ۲۵/۰ میلی گرم در میلی لیتر شیر می باشد. علی رغم همبستگی بالای مقادیر هیپوکلریت محاسبه شده بروش یدومتریک با مقادیر افزوده شده به شیر پرچرب و کم چرب (به ترتیب: ۹۸۰/0r=+، ۹۰۳/0r=+؛ ۰۱/0p<) و نیز همخوانی مناسب داده ها با یک مدل آماری (به ترتیب: ۹۶۲/۰ R2=و ۹۹۷/0R2=)، مقادیر کمی از هیپوکلریت سدیم افزوده به شیر (حداکثر ۳۶/۳۵%) قابل اندازه گیری است. از سوی دیگر با افزایش غلظت هیپوکلریت سدیم –بویژه در شیر کم چرب– میزان قابل محاسبه آن توسط این روش کاهش می یابد (۰۵/0p<). محاسبه هیپوکلریت سدیم به روش یدومتریک در شیر گرچه ساده و مقرون به صرفه می باشد، ولی احتمالا واکنش آن با سایر اجزای شیر مانند پروتئین ها، چربی و لاکتوز مانع شناسایی و اندازه گیری مقادیر واقعی آن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.