مقاله یک روش اختصاص کانال با استفاده از خوشه بندی و درجه ی گره ها در شبکه های چند کانالی چند رادیویی مش بی سیم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یک روش اختصاص کانال با استفاده از خوشه بندی و درجه ی گره ها در شبکه های چند کانالی چند رادیویی مش بی سیم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یک روش اختصاص کانال با استفاده از خوشه بندی و درجه ی گره ها در شبکه های چند کانالی چند رادیویی مش بی سیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یک روش اختصاص کانال با استفاده از خوشه بندی و درجه ی گره ها در شبکه های چند کانالی چند رادیویی مش بی سیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یک روش اختصاص کانال با استفاده از خوشه بندی و درجه ی گره ها در شبکه های چند کانالی چند رادیویی مش بی سیم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از انواع شبکه های بی سیم، شبکه های مش است که کاربردهای فراوانی همچون دسترسی به اینترنت را دارند. از مهمترین معماریهای مطرح شده در این نوع شبکه ها، شبکه های چند رادیویی چند کانالی مش بی سیم است. مسئله ی تخصیص کانال از مهمترین مسائل در این نوع معماری است. از آنجایی که شبکه های مش بی سیم به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرند مسئله تخصیص کانال نقش حیاتی را در این نوع شبکه ها دارد. در این مسئله، تداخل تاثیر معکوسی را بر کارایی شبکه دارد. ارائه ی راه حلی جهت مسئله ی تخصیص کانال باید با هدف افزایش گذردهی و کاهش تداخل انجام شود. راه حل های مختلفی برای حل این مسئله ارائه شده است که از آن جمله می توان روشهای ابتکاری را نام برد. در این مقاله سعی شده است با استفاده ازاین روشها، اختصاص کانال با هدف افزایش گذردهی و کاهش تداخل انجام شود الگوریتم پیشنهادی بر اساس خوشه بندی طراحی شده است و شامل چهار فاز است، که در آن خوشه ها بر اساس روش بزرگترین گروه در تئوری گراف و با استفاده از درجه ی همسایگی هر گره ساخته می شوند و ارتباطات بین خوشه ها بر اساس روش گروه های حداکثری در تئوری گراف و با استفاده از درجه ی مرزی بودن هر گره مرزی انجام می شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که روش پیشنهادی می تواند نرخ تحویل بسته ها و همچنین میزان گذردهی را افزایش دهد. علاوه بر آن میزان از دست رفتن بسته ها و تاخیر انتها به انتها را کاهش دهد. پس به صورت کلی کارایی شبکه مش را بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.