مقاله بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال ۹۳


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال ۹۳ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال ۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال ۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال ۹۳ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قارچ ها به صورت طبیعی در هوا، آب، خاک و همچنین محیط کارخانجات ( کف، دیوارها، تجهیزات) وجود دارند. یکی از مشکلات عمده در صنعت شیر و فراورده های لبنی، آلودگی به کپک و مخمر است که به علت حضور در محیط و آلودگی ثانویه حین تولید رخ می دهد. گونه های غالب که در سطح ماست می توانند رشد کنند بیشتر شامل آبسیدیا، آلترناریا، آسپرژیلوس، موکور، پنی سیلیوم، مونیلیا و ریزوپوس می باشد. که به دنبال آن بعد از تهیه دوغ از ماست، باعث آلودگی محصول نهایی می گردد. این آلودگی منجر به ضرر اقتصادی، کاهش مدت زمان ماندگاری و تغییراتی در ویژگی های حسی محصول نهایی می گردد و بازار پسندی محصول را تحت تأثیر قرار می دهد. دوغ به عنوان یکی از فراورده های تخمیری لبنی به علت pH پایین مستعد فساد قارچی است. پژوهش حاضر، به منظور جستجو و شمارش کپک و مخمر در یک نمونه دوغ تجاری تولید شده در سطح شهر همدان صورت گرفت. اساس کار، کشت سطحی نمونه های دوغ روی محیط کشت سابورود کلرامفنیکل آگار بود. بدین منظور تعداد ۲۵ نمونه دوغ از یک برند صنعتی به صورت تصادفی انتخاب و آزمایش شد. نتایج حاصل از جستجوی کپک و مخمر نشان داد که ۸ نمونه ( ۳۲ %) از نمونه های صنعتی، آلوده به کپک و مخمر بودند که شمارش کلنی های کپک و مخمر بیش از حد مجاز تعیین شده توسط استاندارد ملی ایران به شماره ۲۴۵۳، بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.