مقاله بررسی روشهای ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانی به منظور کنترل پدیده گرد و غباردر مناطق خشک و نیمه خشک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانی به منظور کنترل پدیده گرد و غباردر مناطق خشک و نیمه خشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانی به منظور کنترل پدیده گرد و غباردر مناطق خشک و نیمه خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانی به منظور کنترل پدیده گرد و غباردر مناطق خشک و نیمه خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانی به منظور کنترل پدیده گرد و غباردر مناطق خشک و نیمه خشک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
طوفان های گرد و غبار پدیده هایی هستندکه در مناطق خشک و نیمه خشک زمین بر اثر فرسایش بادی خاک ایجاد می شوند.در سال های اخیر در مناطق خشک و نیمه خشک جهان که از میا نگین بارش کمی برخوردار می باشند پدیده گرد و غبار بهطور جدی نگران کننده شده است. بخش اعظم کشور ایران نیز به دلیل همجوار بودن با بخش وسیعی از پهنه های بیابانیتحت اثرات نامطلوب این پدیده قرار می گیرد، همچنین در مناطق خشک ونیمه خشک ایران نیز اراضی زیادی تحت تاثیرفرسایش بادی قرار دارند. این مطالعه به صورت مروری – توصیفی بر مبنای مقالات و مستندات موجود در رابطه با طوفان هایگرد و غبار جمع آوری گردید. اهمیت و لزوم کنترل بیابان زایی و مدیریت گرد و غبار در کشور که در طی چند سال اخیر برزندگی، سلامت، اقتصاد و کشاورزی و هم چنین سایر اکوسیستم های طبیعی اثرات زیانبار بسیاری داشته اولویت بالایی درمناطق خشک کشور دارد. اما این عمل ملزم به شناخت و درک صحیحی از عوامل و فرایندهای بیابان زایی و ارزیابی کمیبیابانزایی است تا از نتایج این شناخت و درک در بخش برنامه ریزی، جهت مدیریت وکنترل بیابانزایی استفاده گردد. لذا دراین مقاله مدل ها و روشهای رایج خارجی وایرانی موجود به منظور ارزیابی وطبقه بندی شدت تخریب در اراضی بیابانیمعرفی شده اند. در پایان پیشنهاد میشود که از مدل های ایرانی که متناسب با شرایط اکولوژیکی و اقلیمی ایران طراحی شدهاند جهت مدیریت اراضی مستعد فرسایش بادی در استان های درگیر پدیده گرد و غبار نظیر خوزستان که دارای مناطقبیابانی وسیع است استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.