مقاله بررسی اثرات نانوکود آلی جدید بر روی برخی از خصوصیات کمی ریزغدههای سیبزمینی (Solanum tuberosum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات نانوکود آلی جدید بر روی برخی از خصوصیات کمی ریزغدههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات نانوکود آلی جدید بر روی برخی از خصوصیات کمی ریزغدههای سیبزمینی (Solanum tuberosum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات نانوکود آلی جدید بر روی برخی از خصوصیات کمی ریزغدههای سیبزمینی (Solanum tuberosum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات نانوکود آلی جدید بر روی برخی از خصوصیات کمی ریزغدههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با توجه به رشد سریع جمعیت و کاهش ذخائر غذایی، بکار بردن راهکارهایی جهت افزابش تولید محصولات کشاورزی در واحد سطح ضروری می باشد. استفاده از کودهای ارگانیک به دلیل سالم بودن کیفیت تولید محصول را افزایش می دهد. نانوکودهای ارگانیک در کشاورزی سبب تامین بیشتر و سریعتر مواد غذایی در گیاهان گردیده و آثار سوء آلودگی زیست محیطی را در پی ندارند. در این پژوهش، اثر نانوکود آلی PNP در مقایسه با کود دارای ذرات درشت بر خصوصیات عملکرد ریزغده های سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه اصفهان بر روی گیاهچه های سیب زمینی ریزازدیادی شده که در محیط MS تولید شده بودند، پس از انتقال آنها به محیط خاکی صورت پذیرفت. صفات مورد مطالعه عبارتند از: اندازه ریزغده، تعداد ریزغده و میزان نشاسته. نتایج نشان داد که در غلظت ۳ کیلوگرم در هکتار کود نانوی PNP اندازه و تعداد ریزغده ها (به ترتیب nm/d4/54 و no/m3 5/66) به صورت درصد نسبت به شاهد بطور معنی داری افزایش یافت. این مقادیر برای کود نانو در مقایسه با کود حاوی ذرات درشتتر، اختلاف بیشتری را نشان می داد. میزان نشاسته موجود در ریزغده ها نیز با مصرف ۳ کیلوگرم در هکتار کود نانوی PNP بطور معنی داری افزایش پیدا نمود (۶۷۰ میلی گرم بر گرم وزن خشک). نتایج حاصل بیانگر آن است که با مصرف این کود بر عملکرد ریزغده های سیب زمینی در واحد سطح افزوده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.