کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد پوشش دهی همراه با بخار متیل سالیسیلات در حفظ ترکیبات آنتی رادیکالی میوه پرتقال خونی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۲۰

بخش زیادی از میوه مرکبات تولیدشده به ویژه در شمال ایران در انبارهای معمولی نگهداری می شود. این آزمایش در سال ۱۳۹۲ به منظور بررسی روش هایی برای حفظ کیفیت ظاهری و درونی میوه، در ایستگاه تحقیقات مرکبات کشور انجام گرفت. در این آزمایش، تیمارهایی شامل واکس بریتکس، واکس انباری، کیسه پلاستیک تک میوه و کیسه پلاستیک دومیوه، به تنهایی و در تلفیق با متیل سالیسیلات (MeSA) و در نهایت شاهد استفاده شدند. میوه ها پس از تیمار به مدت ۸۰ روز در انبار معمولی قرار داده شدند و با نمونه گیری به فاصله هر ۲۰ روز توان آنتی رادیکالی آنها ارزیابی شد. نسبت TSS/TA پس از ۸۰ روز در میوه های بدون پوشش شاهد و بخاردهی شده با متیل سالیسیلات بیشترین مقدار بود. تک میوه های بخاردهی شده درون کیسه پلاستیک پس از ۴۰ روز بیشترین مقدار آنتوسیانین (۳.۹۹ میلی گرم/ گرم وزن تازه) و فنول کل پوست (۰.۲۳ میلی گرم/ گرم وزن تازه) را داشتند. تک میوه های بخاردهی شده که در کیسه پلاستیکی نگهداری شده بودند، بیشترین مقدار اسید آسکوربیک (۲۸.۴۹ میلی گرم/ گرم وزن تازه) را در مقایسه با دیگر تیمارها داشتند. بیشترین مقدار فنول گوشت پس از ۶۰ روز در میوه های تحت تیمار واکس بریتکس مشاهده شد. به طور کلی، تیمارهای تلفیقی متیل سالیسیلات با پوشش دهی، اثر معناداری در کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت درونی میوه طی نگهداری در انبار معمولی داشتند.

کلید واژه: آنتوسیانین، آنتی رادیکال، پوشش پلاستیک، فنول کل، واکس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.