مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در محیط ILWIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیزفارسان چهارمحال بختیاری)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در محیط ILWIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیزفارسان چهارمحال بختیاری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در محیط ILWIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیزفارسان چهارمحال بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در محیط ILWIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیزفارسان چهارمحال بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در محیط ILWIS (مطالعه موردی: حوضه آبخیزفارسان چهارمحال بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زمین لغزش یکی از پدیده های زمین شناسی است که هر ساله باعث ایجاد خسارتهای جانی و مالی فراوانی در سطح کشورشده و نیز به عنوان عاملی محدود کننده در سیاستهای توسعه اراضی محسوب می شود. امروزه روش های مختلفی برایپهنه بندی خطر حرکات تودهای زمین ارائه شده که در هر یک از آنها عواملی چند به عنوان فاکتورهای مؤثر درتصمیم گیری ها اولویت بندی شده اند. لذا در این تحقیق به منظور تعیین مناطق دارای پتانسیل لغزش بالاتر و بررسی میزانتاثیر عوامل مختلف، ابتدا با مطالعات صحرایی و بررسی مطالعات صورت گرفته در این زمینه پارامترهای مؤثر انتخاب گردیدو لایه های مربوط به هر کدام در محیط ILWIS و با استفاده از نرم افزار ArcGIS تهیه شد. نقشه های زمین شناسی، شیب،کاربری اراضی و فاصله از جاده، رودخانه و. گسل به عنوان عوامل و نقشه شیب به عنوان محدودیت منطقه حوضه ۷۸ آبخیزشهرکرد به سیستم معرفی شد.با استفاده ازتحلیل سلسله مراتب AHP این عوامل بصورت زوجی مقایسه و وزن هر یک ازعوامل که مبین میزان تاثیر آنها است، محاسبه و در نهایت نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش با حساسیت های مختلف تهیهشد. عامل سنگ شناسی و شیب در وقوع زمین لغزش بالاترین تاثیر را داشته و باید با تاکید بیشتری جهت برنامه ریزی مدیرانو سیاست گذاری های توسعه در حوضه مدنظر قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.