مقاله مدلسازی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته های نیمه سخت آلومینیومی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته های نیمه سخت آلومینیومی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته های نیمه سخت آلومینیومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته های نیمه سخت آلومینیومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته های نیمه سخت آلومینیومی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
غیر فعال کردن میکروارگانیزمهای عامل فساد و مسمومیت غذایی از اهداف اصلی در فرایند حرارتی مواد غذایی است؛ با اینحال جلوگیری از حرارت بیشاز حد که باعث کاهش ارزش تغذیه ای محصول و مصرف بیشتر انرژی می شود، ضروری به نظرمیرسد. در این پژوهش مدل عددی انتقال حرارت رب گوجه فرنگی در بسته آلوپک (آلومینیومی نیمه سخت) به صورت تابعی ازعوامل درونی (دمای اولیه و خصوصیات ترموفیزیکی) و عوامل بیرونی (دمای اتوکلاو) با نرم افزار فلوئنت توسعه داده شد. بدینمنظور ترسیم شکل هندسی و تعیین شرایط مرزی و شبکه بندی (با فاصله گره های ۱/۲mm, 2mm و ۱/۱mm ( در نرم افزارگمبیت انجام شد و با فرمت مناسب برای حل مسئله (معادله های پیوستگی، بقای ممنتوم، بقای انرژی) در نرم افزار فلوئنتارسال شد. سپس پروفیل های دمایی و ناحیه سرد قوطی بررسی و شدت فرایند حرارتی (Fvalue) مورد مطالعه قرار گرفت. به-منظور اعتبار سنجی مدل از دادههای تجربی حاصل از نصب ترموکوپل در محل (۱۰، ۰، ۰) و مقایسه از طریق آزمون tاستفاده شد. تفاوت داده های حاصل از دماهای پیش بینی شده در مدل با داده های مربوط به دماهای اندازه گیری شده در سطح۵% معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.