مقاله کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از مهمترین بخش های صنعت کشورها صنعت غذایی است که ارتباط تنگاتنگی با امنیت غذایی افراد جامعه دارد. استفاده از فناوریهای نوین از جمله نانوتکنولوژی در این صنعت بسیار مورد توجه محافل علمی و صنعتی جهان قرار گرفته است. این روش به لحاظ احتمال بهبود در کیفیت و مزه غذا و همچنین صرفه جویی در عمل پخت و پز و بسته بندی آن و برتری در رعایت اصول ایمنی و حفظ غذا برای استفاده در درازمدت، همچنین تولید غذاهای حامل دارو و مواد تکمیلی و ویتامین های لازم بصورت بسیار موثرتر و ارزانتر، بسیار مورد اهمیت جامعه صنایع غذایی جهان واقع شده است. فناوری نانو می تواند در خط تولید به منظور ایجاد حسگرها و ماشین های تشخیص بکار رود و تولید غذاهای فاقد آلودگی را تضمین کند. توزیع سریع مواد غذایی نانو، محفظه سازی غذایی که شامل افزودنی های مجاز هستند از جمله موضوعات پدید آمده کاربرد نانو فناوری در این صنعت است. محققان درصددند با استفاده از قابلیت های نانوذرات امنیت منابع غذایی را بهبود بخشند از این رو با بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی علاوه بر به تأخیر انداختن عوامل محیطی مؤثر بر مواد غذایی، روشی پویاتر را برای حفظ نگهداری محصول به کار می گیرند. با توجه به پتانسیل فوقالعاده کاربرد نانوفناوری در این صنعت انتظار می رود که طی دو دهه آینده انقلاب بزرگی در زمینه صنایع غذایی بوجود آید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.