مقاله ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین پژوهش ترکیبات فنولی برگ گیاه گل مغربی توسط حلالهای استون ۷۰درصد و اتانول ۷۰درصد به روش غوطه ورسازی استخراج گردید عصاره های استونی و اتانولی به ترتیب حاوی ۱۲/۹و۹/۱۸ گرم معادل گالیک اسید درهر ۱۰۰ گرم برگ خشک بودند پایدداری عصاره ها دربرابر دما ph و نگهداری دردمای ۴درجه سانتیگراد مورد ارزیابی قرارگرفت فعالیت انتی اکسیدانی عصاره استونی دردمای ۵۰درجه سانتیگراد تا ۲ساعت بدون تغییر ماند و دردمای ۱۰۰درجه سانتیگراد پس از۶۰دقیقه کاهش یافت عصاره اتانولی پایداری حرارتی کمتری نسبت به عصاره استونی داشت هردو عصاره بیشترین فعالیت انتی اکسیدانی را درمحیط خنثی نشان دادند فعالیت انتی اکسیدانی عصاره های استونی و اتانولی به ترتیب پس از ۳۰و۱۵روز نگهداری دریخچال به تدریج کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.