مقاله افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
دراین تحقیق برگهای خشک شده رزماری به وسیله روش سنتی و فناوری نانو خرد شدند و سپس به وسیله سه ازمایش فعالیت انتی اکسیدانی آنها مورد اندازه قرارگرفت نمونه اماده شده به وسیله فناوری نانو دارای اثرانتی اکسیدانی قوی تر بود همچنین عصاره های طبیعی گیاهانی مانند رزماری بروکلی و مرکبات ازاثر اکسیداسیون برروی لیپیدهای میکروکپسولیت روغن افتابگردان با اولئیک بالا جلوگیری کردند میکروکپسولیت روغن افتابگردان با اولئیک بالا بوسیله روش پوشش دکتسرین که با پروتئین شیر ایزوله شده لسیتین سویا و امولسیفایر تری فسفات سدیم درحضور عصاره های طبیعی گیاهان بازده بالای میکروانکپسولاسیون را فراهم کردند مشابه روغن افتابگردان با اولئیک زیاد درحالت مایع اکسیداسیون لیپید میکروکپسولیت روغن افتابگردان با اولئیک بالا بطور قابل ملاحظه ای تحت شرایط انبارداری درحضور مخلوط عصاره های طبیعی گیاهان نسبت به ترکیب منفرد آنها کاهش پیدا کرد. همچنین زمان القا روغن افتابگردان با اولئیکبالا درحضور عصاره های طبیعی گیاهان افزایش یافت و اندیش پراکسید POV و اندیس انیزیدین ASV نیز با اضافه کردن عصاره های طبیعی گیاهان حتی بعدازانبارداری برای ۳۰روز دردمای ۱±۶۰درجه به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافت براساس نتایج بدست آمده پیش بینی میش ود که عصاره های طبیعی گیاهان کاربرد گسترده یا به عنوان انتی اکسیدان برای ارزیابی کیفیت روغن میکروکپسولیت درصنایع غذایی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.