مقاله اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
لیستریا مونوسیتوژنز عامل ایجاد عفونتهای غذایی است. این باکتری به فراوانی در طبیعت و مواد غذایی یافت میشود. همچنین بر روی بسیاری از سطوح در تماس با ماده غذایی تشکیل بیوفیلم میدهد. ویژگی آب دوستی بسیار بالای ) ۵۸ درصد( لیستریامونوسیتوژنز عامل اصلی تمایل این سویه جهت تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح میباشد. تشکیل بیوفیلم بر روی چنین سطوحی به عنوان یک منبع آلودگی میباشد که امکان انتقال باکتریها و شیوع بیماری را افزایش میدهد. میزان مرگ و میر ناشی از لیستریوزیس، دوز نسبتا پایین باکتری جهت ایجاد عفونت، فرآوانی آن در طبیعت و آلوده نمودن بسیاری از مواد غذایی موجبشده است که تلاشهای فراوانی در جهت روشن شدن مکانیسمهای انتقال آن به مواد غذایی صورت گیرد . هدف از این مطالعه بررسی عوامل تشکیل بیوفیلم لیستریا مونوسیتوژنز بر سطوح مختلف و روشهای کنترل آن میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.