مقاله کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فناوری نانو تکنیکی اساسی با تکنولوژی بالا بوده و به عنوان یکی از فناوریهای کلیدی قرن بیست و یکم مطرح می باشد. در حال حاضر فناوری نانو بهطور گستردهای در زمینههای مختلف صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. ذرات در ابعاد نانو دارای خصوصیات عملکردی متفاوتی می باشند بنابراین می توان با تغییر ابعاد اجزای فعال مواد غذایی نظیر آنتی اکسیدان ها و مواد مولد عطر و طعم به اهداف جدیدی در بهبود فعالیت این مواد دستیافت با اینحال باید توجه داشت که نمیتوان سالم و بی خطر بودن غذاهای حاصل از فناوری نانو را تضمین نمود. در این تحقیق به بررسی اهمیت فناوری نانو و درک عمومی حال حاضر در خصوص پذیرش غذاهای حاصل از فناوری نانو و همچنین بهبود عملکرد اجزای غذایی نظیر کاروتنوئید ها، ویتامین E ، طعم دهندههای غذایی و آنتیاکسیدانهای تولید شده به روش نانو فناوری و یافته های جدید در این حوزه بحث گردیده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.