مقاله تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی ازالزامات تولید موادغذایی سالم و ارگانیک انطباق با استانداردهای مربوط به بیشینه باقیمانده ۶MRL5 6Maximum residue limit5 موادشیمیایی مانند سموم می باشد یکی ازبهترین روشها دراین راستا حذف سموم پرمخاطره و جایگزینی آن با روشهای بی خطرونوین می باشد درطرحی پژوهشی اجرایی میوه توت فرنگی بدون استفاده ازسم و درقالب تولید محصول سالم تولید گردید پ سازاماده سازی زمین پلاستیکهای مشکی برروی پشته های ایجاد شده کشیده شد و درفواصل حدود ۳۰سانتیمتر سوراخهایی برروی پلاستیک ایجاد گردید رقم توت فرنگی کشت شده دراین زمین ماکراسو بوده است برداشت توت فرنگی درفصل تابستان و بصورت دستی انجام شد باتوجه باستفاده ازپلاستیک درروی خاک و عدم وجود نورکافی علفهای هرز امکان رشد پیدا ننموده و تبخیر آب نیز کمتر صورت گرفت باحذف توت فرنگی های اسیب دیده معیوب و نارس و قرار دادن انواع سالم دربسته بندی های بهداشتی دارایمنافذ بسته ها ظاهر جذابی پیدا نموده و ازله شدگی محصول نیز جلوگیری گردید نتایج ازمونهای ظاهری فیزیکی و باقیمانده افت کش ها بیانگر کیفیت مطلوب فراورده تولید شده بودکه منجر به ارزش افزودن آن گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.