مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
منطقه درکش درادامه مرز شرقی جنگلهای بهم پیوسته هیرکانی شمال ایران واقع شده است که ازنظر گیاه شناسی دارای ویژگیهای منحصربفردی می باشد و این منطقه را به گنجینه ای کم نظیر ازگیاهان دارویی تبدیل کرده است باتوجه به کمبود بررسیهای علمی درمورد این جنگلها و نظر به اهمیت ویژگیهای این رویشگاه سرشاخه های گلدار phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis ازاین منطقه جمع اوری گردید و علاوه برشناسایی ترکیبات شیمیایی موجود دراسانس تاثیر ضدباکتریایی اسانس برروی باکتریهای گرم مثبت گرم منفی و بیه وازی نیز مورد بررسی قرارگرفت سرشاخه های گلدار نمونه موردنظر ازمنطقه درکش دراستان خراسان شمالی جمع اوری گردید و پس ازخشک شدن دردمای محیط با روش تقطیر با بخار آب اسانس گیری شد اسانس به صورت یک لایه روغنی زردروشن با بازده ۰/۰۸ درصد بدست آمد ترکیبهای موجود دراسانس با دستگاه گازکروماتوگراف متصل شده به طیف سنج جرمی GC/MS مورد بررسی قرارگرفت سپس اثرات ضدمیکروبی اسانس به وسیله روش دیک دیفیوژن بررسی شد بیست و هفت ترکیب دراسانس گیاه phlomis herba-ventia.L. که نوددرصد اسانس را تشکیل میداد شناسایی گردید همچنین اثرات ضدباکتریایی اسانس که بهوسیله روش دیسک دفیوژن و برروی باکتریهای کلستریدیوم پرفریژنس و استافیلوکوکوس اورئوس سالمونلا و اشریشیاکلی مورد بررسی قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.