مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
بسته بندی یکی از کاربردهای موفق و عملی فناوری نانو در بخش مواد غذایی است. بسته بندی نانو در بخش مواد غذایی باعث افزایش عمرنگهداری مواد غذایی، بهبود ایمنی، هشدار به مصرف کنندگان در مورد آلودگی و فساد مواد غذایی، و حتی آزادسازی نگهدارنده ها برایافزایش عمر نگهداری گردد. در در این مقاله، کاربردهای نانومواد در بسته بندی مواد غذایی شامل تولید نانوکامپوزیت با خاصیت ممانعت دربرابر نفوذ و نانوحسگرها بررسی شده است. فناوری نانو دارای پتانسیل تولید بسته بندی های جدید مواد غذایی است. نانوکامپوزیتها میتواننداستحکام مکانیکی و ممانعت در برابر اکسیژن، رطوبت، اشعه ماوراء بنفش، و مواد فرار از بسته بندی را بهبود بخشند. بسته بندی مواد غذاییهوشمند، نانوحسگرها، می توانند مصرف کنندگان را از وضعیت داخل بسته آگاه کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.