مقاله غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
امروزه اکثرتولید کنندگان درحال تلاش جهت دستیابی به موادغذایی دارایماندگاری رنگ بالا می باشند ازاین روست که نیاز به رنگ های غذایی امروزه به صورت گسترده رو به افزایش است این درحالیست که رنگهای طبیعی میوه و سبزیجات ازفصلی به فصل دیگر تغییر کرده و درطی فراوری نیز تغییر می یابد لذا بسیاری ازشرکت ها درپی تولید رنگهای ثابت طبیعی ازنظر فراوری می باشند اساسا رنگدانه های طبیعی به سه دسته اساسی کلروفیل کارتنوئید و فیکوبیلین ها دسته بندی میشود رنگدانه اصلی سبز موجود درسبزیجات تیره رنگ ازقبیل اسفناج و جلبک سبز کلروفیل می باشد کلروفیل یکی ازرنگدانه های طبیعی بوده که معمولا ازاندامکهای گیاهان سبز به دست می آید کلروفیل a و مشتقاتش دارای خواص عمیق انتی اکسیدانی می باشد مشتقات کلروفیل ازقبیل فئوفوربید b و فئوفیتین b همواره به علت عنوان ترکیب انتی اکسیدانی قوی محسوب میشود مهمترین فعالیت مشتقات کلروفیل درپیشگیری ازسرطان به دلیل به دام انداختن ترکیبات موتاژن و سمی دردستگاه گوارش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.