مقاله مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
افزودنی های ضد میکروبی به فرمولاسیون غذا اضافه می شوند تا با مهار رشد میکروبها، ماندگاری محصول را افزایش دهند. اما این راهکار همواره مؤثر نیست، زیرا توانایی مهار رشد میکروبی با از بین رفتن ساختار اولیه افزودنی طی واکنش با ماده غذایی کاهش یافته و کیفیت غذا به سرعت رو به کاهش می گذارد. علاوه بر آن، ترکیبات ضدمیکروبی ک ه به طور آزاد و مستقیم به غذا اضافه می شوند، نمی توانند به طور انتخابی و هدفمند در سطح غذا (جائیکه بیشتر و اکنش های تخریبی مانند اکسیداسیون رخ می دهد) عمل کنند. بسته بندی های ضدمیکروبی یک روش مناسب برای غلبه بر این محدودیت ها هستند، زیرا عامل ضد میکروبی در طی فرایند انبارداری به طور آهسته از فیلم به سطح غذا نفوذ می کند و غلظت لازم آن برای جلوگیری از رشد میکروب ها در محصول حفظ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.