مقاله پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بخاردرصنایع تولید کننده شکر برای تولید برق موردنیاز کارخانه تولید نیرومحرکه توسط توربین ها و تامین انرژی حرارتی لازم جهت استفاده دربخش تولید شکر زرد و شکرسفید به استفاده می رسد درفصل بهره برداری برای تامین اب مصرفی بویلرها میب ایست ازآب کندانس برگشتی استفاده شود تا کارخانه قادر به انجام فعالیت خود باشد کیفیت مطلوب آب کندانس برگشتی هزینه های مربوط به اتلاف انرژی ناشی ازانجام بلودان را کاهش میدهد و میتواند سبب صرفه جویی درمصرف انرژی و کاهش هزینه های عملیات شیمیایی بهسازی آب بویلر و هزینه های مربوط به تصفیه فاضلاب شود جمع اوری آب کندانس دربخش تولید شکر زرد درسه مخزن مربوط به تبخیر کننده های اول تا چهارم کندانس تبخیر کننده های ۳و۴ درمخزن ۳ جمع اوری میشود و دو مخزن مربوط به طباخی صورت میگیرد آب کندانس مخزن اول دارای EC پایین تر ازحد مجاز و غیرقندی است و دربویلر مورد استفاده قرارمیگیرد آب کندانس مربوط به مخزنهای دو و سه و مخزن اب آلوده مربوط به بخش طباخی دارای EC بالاتر ازحدمجاز بوده که جهت استفاده دربویلرمناسب نمی باشد زیرا سبب افزایش TDS و افت PH به مقادیر پایین تراز محدوده مجاز میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.