مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
عصاره های گیاهی حاوی ترکیبات فنلی هستند که به سبب خواص انتی اکسیدانی بالای خود به منظور جلوگیری با کاهش اکسیداسیون روغن ها مورد استفاده قرارمیگیرند دراین پژوهش عصاره هسته پرتقال رقم سیاورز با استفاده ازحلالهای متانول و پترولیوم بنزن استخراج گردید و تاثیر انتی اکسیدانی عصاره متانولی هسته پرتقال رقم سیاورز طی نگهداری روغن سویا مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که عصاره های متانولی و بنزنی به ترتیب دارای ۱۱۰و۷۷ میلی گرم برکیلوگرم ترکیبات فنلی بودند که نشان دهنده کارایی بالاتر حلال متانول دراستخراج ترکیبات فنلی بود آنالیز HPLC نشان داد که اسید پی کوماریک با مقدار ۴۰/۶۳ میکروگرم برگرم مهمترین ترکیب فنلی عصاره میب اشد فعالیت انتی اکسیدانی عصاره با غلظت های ۲۰۰و۶۰۰و۱۰۰۰ پی پی ام روی روغن سویا با اندازه گیری عدد پراکسید و شاخص تیوباربیتوریک اسید مورد بررسی قرارگرفت و با آنتی اکسیدانهای سنتزی BHT HBHA درغلظت های ۱۰۰و۲۰۰ پی پی ام و نمونه شاهد بدون انتی اکسیدان مقایسه گردید نتیجه کلی این پژوهش نشان داد که غلظت ۱۰۰۰ پی پی ام عصاره هسته پرتقال بهتر ازBHA و همانند انتی اکسیدان سنتزی BHT سبب کاهش فعالیت های اکسیداسیون طی نگهداری روغن سویا میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.