مقاله بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی ازروشهای نوین فراوری درصنایع غذایی اعمال پالسهای ولتاژ بالا به منظور تسریع و بهبود استخراج موادموثره میب اشد سیستم pef استفاده شده دارای شدت میدان الکتریکی ۰۶kV/cm خازن خروجی ۲F و تعدادپالس متغیر ۱تا۵۰پالس با شکل موج نمایی می باشد اندازه گیری ها پس اززمانهای مختلف یعنی نیم ۱و۳و۲و۲۱ساعت پس ازتهیه محلول کلم بنفش انجام شد ازمایشات نشان داد با اعمال پالس ولتاژ بالا صرفه جویی زیادی درزمان میشود ضمنا میتوان گفت رسیدن به یک ویژگی مشخص بریکس ضریب شکست و هدایت که با سیستم PEF امکان پذیر میباشد برای نمونه شاهد غیرقابل حصول می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.