مقاله بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده ازهیدروکلوئیدها روشی است که درپایدارسازی سوسپانسیون ها و معلق سازی ذرات جامد درنوشیدنیها به کار میرود دوغ به عنوان یک نوشیدنی لبنی تخمییر یکی ازمحصولات بومی ایران می باشد که دربین نوشیدنیهای مرسوم جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است دوفاز شدن و ته نشینی ذرات کلوئیدی دردوغ یک یازمشکلات مهم این محصولات است دوفاز شدن با اندازه گیری حجمی فازهای جداشده بررسی شد دراین پژوهش ابتدا ماست حاصل جهت فرموله کردن دوغ تولید شد و سپس هیدروکلوئیدهای ژلان پکتین کتیرا با متوکسیل بالا درسه سطح ۰/۰۲و۰/۰۵و۰/۰۸ به صورت ترکیب دوتایی درمرحله فرموله کردن دوغ اضافه شدند ویژگیهای رئولوژیکی و میکربی دردوغ بعدازتولید ارزیابی شدند براساس نتایج حاصله محصول با ۰/۰۸درصد کتیرا و ۰/۰۲ درصد پکتین کمترین جداسازی فازی درصدپس از۵روز داشتند ازلحاظ پانلیست ها بهترین نمونه مربوط به فرمولاسیون ۰/۰۸ درصد ژلان و ۰/۰۲ درصد پکتین گزارش شد استفاده ازهیدروکلوئیدها علاوه برافزایش پایداری دوغ سبب بهبود ویژگیهای بافتی و احساس دهانی دوغ تولیدی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.