مقاله تشکیل پوشش نانوکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB بر سطح فولاد ساده کربنی: بررسی خواص سایشی و مقاومت خوردگی پوشش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشکیل پوشش نانوکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB بر سطح فولاد ساده کربنی: بررسی خواص سایشی و مقاومت خوردگی پوشش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشکیل پوشش نانوکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB بر سطح فولاد ساده کربنی: بررسی خواص سایشی و مقاومت خوردگی پوشش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشکیل پوشش نانوکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB بر سطح فولاد ساده کربنی: بررسی خواص سایشی و مقاومت خوردگی پوشش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشکیل پوشش نانوکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB بر سطح فولاد ساده کربنی: بررسی خواص سایشی و مقاومت خوردگی پوشش :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در این پژوهش، اثر ترکیبی مونت موریولونیت اصلاح شده و کربن سیاه بر مقاومت سایشی و خوردگی پوششکامپوزیتی SBR/O-MMT/CB تشکیل شده بر سطح فولاد ساده کربنی، مورد بررسی قرار گرفته است. روشاختلاط بکار گرفته شده در این تحقیق، روش اختلاط خمیری بوده و از سیستم پخت گوگردی استفاده شده است.جهت بررسی نحوه توزیع ذرات مونت موریولونیت اصلاح شده و دوده در آمیزه کامپوزیتی از آزمون تفرق اشعهایکس ( XRD ) وتصویر برداری با میکروسکوب الکترونی ( SEM ) استفاده شده است؛ همچنین مقاومت سایشی وخوردگی پوشش کامپوزیتی با استفاده از آزمونهای استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج آزمون XRDنشان میدهدکه آمیزه کامپوزیتی SBR/O-MMT/CB دارای ساختار بین لایه ای میباشد و همچنین حضوردوده در نانو کامپوزیت باعث افزایش فاصله بین لایه ای و پایدار ترشدن ساختار بین لایهای میشود. مشاهداتحاصل از آزمون تصویر برداری با میکروسکوپ الکترونی ( SEM)، مطابقت خوبی را با نتایج بدست آمده ازآزمون XRD نشان میدهد. مقاومت سایشی و ضریب اصطکاک و مقاومت خوردگی پوشش در برابر مه آبنمک در غلظت های مختلف دوده و مونت موریولونیت اصلاح شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد کهوقتی مجموع غلظت پرکننده ها ثابت باشد، با جایگزینی ۶ قسمت از دوده با مونت موریولونیت در آمیزه ها،مقاومت سایشی و مقاومت خوردگی پوشش در برابر مه آب نمک در مقایسه با نمونه هایی که فقط حاوی دوده یکربن میباشد، افزایش یافته و ضریب اصطکاک استاتیک و دینامیک کم می شود. اما با افزایش مقدار مونتموریولونیت اصلاح شده از ۶ به ۹ قسمت مقاومت سایشی و مقاومت خوردگی پوشش افت میکند که میتواند بهدلیل تجمع ذرات مونت موریولونیت اصلاح شده و تغییر ساختار از اندازه ی نانو به میکرو ایجاد شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.