مقاله بررسی اثرآللوپاتیک عصاره ی آبی رازیانه Foeniculum vulgare برجوانه زنی رشدوفعالیت آنزیم کاتالاز درعلف هرزقیاق Sorghum halepense


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرآللوپاتیک عصاره ی آبی رازیانه Foeniculum vulgare برجوانه زنی رشدوفعالیت آنزیم کاتالاز درعلف هرزقیاق Sorghum halepense دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرآللوپاتیک عصاره ی آبی رازیانه Foeniculum vulgare برجوانه زنی رشدوفعالیت آنزیم کاتالاز درعلف هرزقیاق Sorghum halepense  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرآللوپاتیک عصاره ی آبی رازیانه Foeniculum vulgare برجوانه زنی رشدوفعالیت آنزیم کاتالاز درعلف هرزقیاق Sorghum halepense،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرآللوپاتیک عصاره ی آبی رازیانه Foeniculum vulgare برجوانه زنی رشدوفعالیت آنزیم کاتالاز درعلف هرزقیاق Sorghum halepense :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظوربررسی اثرآللوپاتیک عصاره رازیانه برجوانه زنی و رشدعلف هرزقیاق ازمایشی درسال ۱۳۹۱ درازمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزیدانشگاه ازادشوشتر باچهارتیمارو سه تکرار و درقالب طرح بلوک کامل تصادفی انجام گرفت تیمارها شامل غلظت های ۰و۵و۱۰و۱۵درصد عصاره رازیانه بود نتایج تحقیق نشان داد که صفات قیاق ازجمله درصدجوانه زنی وزن ترگیاهچه فعالیت انزیم های الفاآمیلاز و کاتالاز و غلظت مالون دی آلدهید درسطح احتمال یک درصد تحت تاثیر قرارگرفتند دربالاترین سطح غلظت عصاره ابی رازیانه بیشترین میزان تخریب غشا سلولی و کمترین وزن ترگیاهچه و فعالیت انزیم آلفاامیلاز درقیاق مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.