مقاله بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های آشامیدنی بطری شده در ایران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های آشامیدنی بطری شده در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های آشامیدنی بطری شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های آشامیدنی بطری شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های آشامیدنی بطری شده در ایران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: آب آشامیدنی بهداشتی از نیازهای حیاتی انسان است. امروزه به دلایلی همچون افزایش تقاضای جهانی آب شرب سالم و محدودیت منابع آب شیرین، بهبود و توسعه راه های حمل و نقل و سهولت تأمین آب شرب در سفر و اماکن و وسایط نقلیه عمومی، حوادث و شرایط بحرانی، همچنین اطمینان مصرف کنندگان به سلامت آب های بسته بندی، صنعت تولید آب های بطری شده در اکثر کشورهای جهان و به تبع آن در ایران توسعه یافته، به طوریکه در برخی از کشورها استفاده از آب های بطری شده جایگزین آب شرب شبکه توزیع شده است. در ایران هم اکنون بیش از یکصد و پنجاه مارک مختلف آب های بطری شده تولید و توزیع می شود که به دلیل افزایش روزافزون مصرف، و احتمال وجود آلودگی به عوامل شیمیایی و میکروبی زیان آور نظیر نیترات و کلیفرم ها در آب های بطری شده، این مطالعه با هدف بررسی مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های بطری شده در تعدادی از مارک های تولید شده در ایران، صورت پذیرفت و با استاندارد ملی ایران و استانداردهای جهانی مقایسه شد.مواد و روشها: این بررسی به صورت توصیفی- تحلیلی مقطعی در مورد مقادیر نیترات و کیفیت میکروبی آب های بطری شده در ایران در سال ۱۳۹۱ صورت گرفت.که تعداد۸۰ بطری ۵/۱ لیتری آب به صورت تصادفی با تاریخ تولید متفاوت در چهار فصل سال از تولیدات ۲۰ کارخانه از سیزده استان کشور جمع آوری و اندازه گیری نیترات، کلرباقیمانده و سنجش کیفیت میکروبی شامل کل کلیفرم ها و کلیفرم های مدفوعی بر اساس روش های استاندارد بر روی نمونه ها انجام شد.نتایج و بحث: نتایج بررسی نشان داد که به طور کلی میانگین مقادیر نیترات در همه نمونه ها ۷/۸ میلی گرم در لیترمی باشد و مقدار نیترات اندازه گیری شده در همه نمونه ها در حد استاندارد ملی ایران (کمتر از ۵۰ میلی گرم در لیتر) و نیز استانداردهای جهانی می باشد. همچنین میزان کلر باقیمانده همه نمونه ها صفر بود و آلودگی کل کلیفرم ها و کلیفرم مدفوعی در هیچکدام از نمونه های بررسی شده، گزارش نشد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این بررسی، مقدار نیترات وکیفیت میکروبی آب های بطری شده ایران در حد استاندارد است، لذا از این لحاظ برای سلامت مصرف کنندگان خطری ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.