مقاله بررسی کاربرد زعفران درطب سنتی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کاربرد زعفران درطب سنتی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کاربرد زعفران درطب سنتی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد زعفران درطب سنتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد زعفران درطب سنتی ایران :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زعفران یا زعفران خوراکی با نام علمیCrocus sativus گیاهی است ازتیره ی زنبقیان که دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می باشد زعفران گیاهی دارویی و صنعتی است جایگاه تاریخی زعفران درایران بوده و منشا آن نیز ایران است ایران با متوسط تولید ۹۰تا۹۳ درصد ازمجموع تولید جهانی زعفران بین ۲۰۰تا۳۰۰تن درسال دراین زمینه مقام اول را داراست درمنازل اکثرایرانیها بسیاری ازانواع غذاها و شیرین ها به همراه زعفران تهیه میشود زعفران ازنظر طب سنتی ایران گرم و خشک است مهمترین خاصیت زعفران که ازقدیم الایام ازآن استفاده میشده است درمان افسردگی می باشد درکتاب قانون حکیم ابوعلی سینا خواص متعددی برای گیاه زعفران ذکر شدها ست ازجمله بهبود بخش رنگ و رو ازبین برنده ورم گوش و عفونت و التهاب چشم اثرات خواب آور و ضداضطراب شادی آور و مفرح تقویت کننده چشم تسهیل کننده تنفس و اندام های تنفسی رفع کننده گرفتگی قاعدگی استفراع آور تقویت کننده معده و کبد کاهش دهنده اشتها وخاصیت ازبین برندگی عفونت که تمام این خواص درازمایشات بالینی و پزشکی مدرن به اثبات رسیده اند با این تفاسیر مشخص است که زعفران گیاهی پرکاربرد درطب سنتی ایران بوده و خواص بیشمار آن میتواند راهگشای درمان بسیاری ازبیمارها باشد و نیاز به استفاده ازداروهای شیمیایی را کاهش دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.