مقاله مطالعه عملکرد و محتوی اسانس زنیان تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه عملکرد و محتوی اسانس زنیان تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه عملکرد و محتوی اسانس زنیان تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکرد و محتوی اسانس زنیان تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه عملکرد و محتوی اسانس زنیان تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
بمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر اجزای عملکرد، عملکرد دانه و محتوی اسانس زنیان، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار و چهار تکرار اجرا گردید. کود نیتروژن به صورت اوره در سه سطح (صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار) استفاده شد. نتایج نشان داد که اثر سطوح مختلف نیتروزن بر اجزای عملکرد، عملکرد دانه و اسانس زنیان معنی دار (P0/01) بود. با افزایش مصرف نیتروژن از صفر تا ۱۰۰ کیلوگرم عملکرد دانه ۴۷ درصد بهبود و محتوی اسانس ۱۸/۵ درصد کاهش یافت. مصرف نیتروژن نیز با افزایش رشد رویشی، منجر به بهبود فتوسنتز و عملکرد کمی شد، ولی کاهش درصد اسانس را به دنبال داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.