مقاله مروری بر انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
درطی پراکسیداسیون لیپیدها، در واکنشهای زنجیره ای، رادیکالهای حدواسطی تولید می شود، که باعث تشدید پراکسیداسیونلیپیدها شده و می تواند به برخی آسیب های بیولوژیکی منجر شود ، در نتیجه مناسب ترین راه برای جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدهاو یا حفاظت دربرابر آسیب های ناشی از رادیکالهای آزاد، استفاده از آنتی اکسیدانهاست. آنتی اکسیدان ها به دو دسته عمده طبیعی وسنتزی طبقه بندی می شوند. آنتی اکسیدان های طبیعی دارای ساختار فنولی( فلاونوئیدها، توکوفرول ها و اسیدهای فنولی)، ترکیباتنیتروژنی(آلکالوئیدها، مشتقات کلروفیل، اسید های آمینه وآمین ها) یا کاروتندئیدها می باشند. آنتی اکسیدانهای سنتزی به طورعمده ترکیبات فنولی هستند که می توان به (TBHQ), (BHA), (BHT و (PG) اشاره نمود که به طور وسیعی در بسیاری از غذاها به ویژه روغن و فرآورده های غذایی پرچرب استفاده می شوند. اخیراً عوارض نامطلوبی از مصرف این آنتی اکسیدان ها گزارش شده است .بنابراین جستجو برای جایگزینی آنتی اکسیدان های سنتزی منجر به بررسی آنتی اکسیدان های متعددی از منابع گیاهی گردیده است. میوه ها، سبزی ها، گیاهان دارویی، آجیل ها، ادویه ها و پوست درختان به عنوان منابع بالقوه آنتی اکسیدان های طبیعی در نظر گرفته می شوند (مهدوی و همکاران ۱۹۹۵) هدف از ارائه این مقاله مروری معرفی انواع اکسیدانهای طبیعی و منابع بالقوه آنها در محصولات کشاورزی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.