مقاله سینتیک خشک کردن برگ های نعناع و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سینتیک خشک کردن برگ های نعناع و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سینتیک خشک کردن برگ های نعناع و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک خشک کردن برگ های نعناع و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سینتیک خشک کردن برگ های نعناع و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق خشک کردن گیاه دارویی نعناع در مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی و ویتامین ث انجام شد. خشک کردن یکی از قدیمی ترین و گسترده ترین روش های شناخته شده جهت نگهداری غذا و از مهمترین فرآیندها برای حفظ کیفیت مواد غذایی است. نعناع از مهمترین گیاهان دارویی بوده که نگهداری و حفظ کیفیت آن اهمیت بسزایی دارد. این تحقیق در پنج توان (۹۰، ۱۸۰، ۳۶۰، ۶۰۰ و ۹۰۰ وات) و سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد توان مایکروویو بر سرعت خشک شدن نعناع اثر مهمی دارد و با افزایش توان، زمان خشک شدن کاهش می یابد. آزمایشات تعیین میزان ویتامین ث مشخص نمود توان های بالای فرآیند تأثیر مخرب بیشتری بر ویتامین ث دارند و بیشترین میزان آن در نمونه ای خشک شده در ۳۶۰ وات مشاهده شد. همچنین، محاسبات مصرف انرژی نشان داد کمترین میزان مصرف انرژی در خشک کردن با توان ۹۰ وات اتفاق می افتد. با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که خشک کردن با مایکروویو به دلیل کارایی بالا و زمان ک وتاه فرآیند، روشی مناسب و مقرون به صرفه ای برای خشک کردن و نگهداری نعناع به عنوان یک گیاه دارویی با ارزش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.