مقاله تاثیر بارندگی در میزان تولید و مصرف گونه های گندمی دایمی مراتع البرز مرکزی ( مطالعه موردی مراتع الموت قزوین)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بارندگی در میزان تولید و مصرف گونه های گندمی دایمی مراتع البرز مرکزی ( مطالعه موردی مراتع الموت قزوین) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بارندگی در میزان تولید و مصرف گونه های گندمی دایمی مراتع البرز مرکزی ( مطالعه موردی مراتع الموت قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بارندگی در میزان تولید و مصرف گونه های گندمی دایمی مراتع البرز مرکزی ( مطالعه موردی مراتع الموت قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بارندگی در میزان تولید و مصرف گونه های گندمی دایمی مراتع البرز مرکزی ( مطالعه موردی مراتع الموت قزوین) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هر یک از گونه های مرتعی در ماه های فصل چرا و سال های مختلف، تولید معینی دارد. دام چرنده نیز در هر مقطع ازفصل چرا و سال های مختلف مقدار علوفه معینی مصرف میکند که برحسب شرایط و نژادهای مختلف متفاوت می باشد. بدونشناخت خصوصیات تولیدی گیاهان و میزان مصرف علوفه یک مرتع در طول دوره چرا ، برنامه ریزی و مدیریت مرتع و داممقدور نمی باشد. به منظور بررسی خصوصیات رویشی و تولیدی و میزان مصرف علوفه گیاهان در مراحل مختلف رویشی توسط دام، این تحقیق به مدت پنج سال (۸۹-۱۳۸۵) در سایت کوهستانی الموت به اجرا گذاشته شد. بدین منظور از ابتدای فصل رویش تولید علوفه گونه ها در داخل قطعات محصور و علوفه باقیمانده آنها در عرصه های چرا شده توسط دام، با فواصل یک ماهه برداشت شده و از تفاضل آن ها، میزان مصرف از هر گونه تعیین شد. این کار تا خروج دام از مرتع ادامه یافت. نتایج نشان داد که سهم گندمیان در تولید مرتع نسبتاً بالا بود و در متوسط چهار سال حدود ۴۵/۷ درصد علوفه مرتع توسط ۵ Festuca ovina،tomentellus Bromus ،Agropyron trichophorum ،Agropyron intermedium ،Festuca ovina و Dactylis glomerata تولید شد. در متوسط چهار سال اوج تولید مرتع در خرداد ماه بود و تولید در ماههای بعدی تا ماه شهریور روندی نزولی داشت. بیش از ۷۹ درصد گونه ها در دو ماه اردیبهشت و خرداد بیشترین مقدار علوفه خود را تولید نمودند. بیشترین مقدار تولید در بین گونه های گندمی مربوط به ۲ گونه Festuca ovina و Agropyron intermedium تعلق داشت. از کل علوفه مصرف شده توسط دام در طول دوره چرا ، حدود ۴۶/۵ درصد درخرداد، ۳۸/۸ درصد درتیر، ۱۳/۳ درصد در مرداد و ۱/۴ درصد در شهریور توسط دام مورد بهره برداری قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.