مقاله بررسی نگرش روستائیان به اثرات اجتماعی، اقتصادی گردشگران در توسعه مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان سرچهان، شهرستان بوانات)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نگرش روستائیان به اثرات اجتماعی، اقتصادی گردشگران در توسعه مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان سرچهان، شهرستان بوانات) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نگرش روستائیان به اثرات اجتماعی، اقتصادی گردشگران در توسعه مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان سرچهان، شهرستان بوانات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نگرش روستائیان به اثرات اجتماعی، اقتصادی گردشگران در توسعه مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان سرچهان، شهرستان بوانات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نگرش روستائیان به اثرات اجتماعی، اقتصادی گردشگران در توسعه مناطق روستایی (مطالعه موردی: دهستان سرچهان، شهرستان بوانات) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه گردشگری به قدری در توسعه اقتصادی- اجتماعی کشورها اهمیت یافته است که اقتصاددانان، آن را صادرات نامرئی نام نهاده اند و از آن به عنوان رکن اصلی توسعه پایدار یاشد می کنند. اهمیت این صنعت و نقش آن در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باعث شده است تا بسیاری از مدیران و برنامه ریزان محلی، منطقه ای و ملی برای گسترش آن برنامه ریزی و تلاش نمایند. گردشگری روستایی یکی از صنایع بزرگ می باشد که می تواند در راستای رسیدن به توسعه اقتصادی و اجتماعی مؤثر واقع شود. این صنعت همانگونه که بر مکان های گردشگری اثر گذار می باشد بر جوامع میزبان و گردشگران نیز اثر گذار است. لذا هدف ما در تحقیق حاضر بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی گردشگری در توسعه مناطق روستایی دهستان سرچهان، شهرستان بوانات می باشد. این تحقیق به روش توصیفی- تحلیلی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق حاضر را تمامی خانوارهای هفت روستا از دهستان سرچهان، شهرستان بوانات که ۳۲۷ خانوار می باشند، تشکیل می دهند که حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۷۷ نفر از اعضای این خانوارها برآورد گردید. در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده که برای گردآوری داده های مربوطه از پرسش نامه استفاده گردید. سپس پرسش نامه های جمع آوری شده را با استفاده از روش T تک نمونه ای در نرم ا فزار spss تجزیه و تحلیل کردیم. یافته های پژوهش نشان می دهد که: در بعد اقتصادی، گویه های، (گردشگری تا چه اندازه باعث افزایش ساختمان سازی در روستا شده؟، با میانگین ۲۴۲ درصد) و (گردشگران تا چه حد از محصولات صنایع دستی روستا استقبال می ک نند؟، با میانگین ۲۸۲ درصد) و در بعد اجتماعی گویه، (نقش گردشگری در بهبود وضعیت بهداشتی فردی و عمومی در روستا، با میانگین ۳۰۷ درصد)، از دید روستائیان دارای بیشترین تأثیر می باشند. همچنین در هر دو بعد اقتصادی (۲۰۹) و اجتماعی (۲۴۱)، میانگین اثرگذاری گردشگری بر توسعه روستاها پائین تر از میانه نظری (۳) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.