مقاله اثر فرایندها بر باقیمانده آفت کش ها درمواد غذایی( میوه ها و سبزیجات)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فرایندها بر باقیمانده آفت کش ها درمواد غذایی( میوه ها و سبزیجات) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فرایندها بر باقیمانده آفت کش ها درمواد غذایی( میوه ها و سبزیجات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فرایندها بر باقیمانده آفت کش ها درمواد غذایی( میوه ها و سبزیجات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فرایندها بر باقیمانده آفت کش ها درمواد غذایی( میوه ها و سبزیجات) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه امنیت غذایی از لحاظ حضور باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی بسیار مهم می باشد.آفت کشها ترکیباتی پایدار، سمی و دارای تجمع زیستی در میان بسیاری از مواد سمی آلاینده محیط هستند. غذاهای حاوی آنها دارای اثرات نامطلوبی بر سلامتی انسان دارد و حضور باقیمانده خطرناکآفت کشها در غذا موجب نگرانی زیادی در میان مصرف کنندگان شده است .استفاده هر چه بیشتر از آفت کشها، عدم توجه به دوره کارنس آنها و ورودمحصولات کشاورزی سمپاشی شده در مدت زمان کمی پس از سمپاشی منجر به افزایش باقیمانده این مواد در محصولات غذایی به خصوص میوه وسبزیجات تازه می گردد. مشکلات دیده شده در تعیین آفت کشها ارگانو نیترات و ارگانو فسفرها می باشد که به طور گسترده در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند روشهای حذف اثرات باقیمانده آفت کش در محصول به توسعه نیاز دارد، راههای اثر گذار شامل کنترل کاربرد آفت کش در میوه و سبزیجات خصوصاً انگورومرکبات است. فراوری محصولات کشاورزی شامل مجموعه ای از روشهاست که برای تغییر شکل اجزای خام تشکیل دهنده موادغذایی بکار میرود، و باقیمانده آفت کش ها را در غذا کاهش می دهد. شست و شو، انبار داری،خشک کردن، پوست گیری ،حرارت ،جوشاندن، سرخ کردن و بلانچ ،کنسرو کردن ،انجماد، تخمیر، فشار استاتیک بالااز جمله فرایندهای مورد مطالعه این تحقیق بر روی میوه های مختلف (گبلاس، خیار خام، هلو، گندم، نخود، چای و;) با افت کشهای متفاوت می باشد. و اثرتکنیک های مورد شستشو برای میوه و سبزیجات بررسی شده . نتایج حاصل از آنالیز نمونه ها نشان داد که مقادیر به دست آمده بااستفاده از روشهای فراوری کمتر از حداکثر مجاز استاندارد بوده و هدف کنترل باقی مانده آفت کش در تولید سلامتی مصرف کننده است. غذای سالم باید ارزش مغذی بالایی داشته و شامل کمترین مقدار مناسب از موادی باشد که می تواند برای سلامتی مضر باشد هدف: کاهش باقیمانده آفت کش با روشهای مختلف و رسیدن به سطح ۱MRI

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.