مقاله بررسی اثر مواد آلی و ریزمغذی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد ارقام انتخابی گلابی در منطقه قزوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر مواد آلی و ریزمغذی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد ارقام انتخابی گلابی در منطقه قزوین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر مواد آلی و ریزمغذی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد ارقام انتخابی گلابی در منطقه قزوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مواد آلی و ریزمغذی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد ارقام انتخابی گلابی در منطقه قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر مواد آلی و ریزمغذی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد ارقام انتخابی گلابی در منطقه قزوین :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق اثرات تیمارهای مختلف شامل مواد آلی و ریز مغذی ها روی بر محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد گلابی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۳۱ در منطقه جمال آباد قزوین با محلول پاشی تیمارهایتغذیه ای و در مرحله تورم جوانه شامل محلول پاشی با تیوفر، اولیگاگرین، تیوفر + اولیگاگرین، تیامین مکس + تیوفر، تیوفر + تیامین مکس+ روی + بر، روی + بر، تیوفر + بر + روی، تیامین مکس + بر + روی و به همراه شاهد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار های مختلف دارای اثرات متفاوت روی محتوای عناصر تغذیه ای و عملکرد گلابی بودند به طوری که رقم بر کلیه صفات در سطح %۱ دارای تأثیر معنی داری بود و بیشترین میزان روی از رقم درگزی و بیشترین میزان پتاسیم،آهن، مس و بر از رقم بیروتی به دست آمد.محلول پاشی تیمارهای تغذیه ای بر پتاسیم،آهن، روی و بر در سطح ا% و بر میزان مس در سطح ۵% تأثیر معنی داری داشت. میزان مس از تیمار )روی + بر + تیوفر(، و پتاسیم از تیمار )بر، روی، تیامین مکس و تیوفر( به دست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.