مقاله بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار وارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار وارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار وارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار وارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار وارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مطالعه از پنیر فرا پالایش ۲ جهت تولید پنیرهای مغز دار بادام و پسته، پسته، بادام، سنجد استفاده شد. دلیل استفاده از پنیرفرا پالایش برای تولید پنیر مغز دار رعایت مسائل بهداشتی و حفظ بهتر میزان پروتئین های پنیر بود و اینکه بتوان لایه لایه مغزها را بهصورت کامل به پنیر اضافه کرد مواد و روش ها: مراحل تولید محصول به این ترتیب بود: تولید کنسانتره با دستگاه یواف، افزودن استارتر و مایه پنیر مخصوص به کنسانتره،افزودن مغز مورد نظر، انتقال به تونل انعقاد، ریختن روغن مخصوص پنیر یواف، تکرار همین مراحل برای ایجاد لایه بعدی، قرار دادن کاغذجاذب الرطوبه و ریختن نمک به میزان لازم، گرم خانه گذاری ) ۲۲ درجه سانتی گراد به مدت۱۳-۱۲ساعت( و رسیدن بهPH=5/20 بعد از تولید برخی خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی محصول بررسی شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که از نظر عطر و طعم و رنگ فرمولاسیون پسته و بادام )مخلوط( از نظر ارزیاب ها بیش ترین مقبولیت راداشت از نظر میزان نمک پنیر پسته از بقیه نمونه ها کمتر بود. میزان اسیدیته در تمام پنیرها۰/۹۰ و در پنیر بادام۰/۹۵بود. میزان رطوبت در تمام پنیرها تقریباً یکسان ولی در پنیر سنجد به علت به کار بردن پودر سنجد رطوبت پنیر کاهش یافته است پنیرهای تولیدی از مقبولیت بالایی نزد ارزیاب ها برخوردار بود و می توان این محصول را در مقیاس صنعتی تولید نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.