مقاله بررسی امکان پذیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در مورد دانه های روغنی: مطالعه مورد کلزا در استان گلستان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان پذیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در مورد دانه های روغنی: مطالعه مورد کلزا در استان گلستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان پذیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در مورد دانه های روغنی: مطالعه مورد کلزا در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان پذیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در مورد دانه های روغنی: مطالعه مورد کلزا در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان پذیری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در مورد دانه های روغنی: مطالعه مورد کلزا در استان گلستان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با توجه به اهمیت تحقق امنیت غذایی، لزوم تولید کالاهای جانشین واردات و ا فزایش رقابت پذیری اقتصاد که در سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز منعکس است لازم است امکان تحقق و پایداری تولید محصولات مهم مورد ارزیابی قرار گیرد. با توجه به اهمیت روغن در سبد غذایی مردم و سهم بالای واردات آن در این تحقیق، امکان تداوم تولید محصولات کلزای آبی و دیم در استان گلستان مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور شاخص های هزینه منابع داخلی و نسبت هزینه به منفعت اجتماعی محاسبه و تحلیل شد. برای این منظور در تحقیق حاضر برای پرهیز از نوسانات سالانه که می تواند به دلیل متعدد رخ دهد از میانگین دادههای پنج سال استفاده شد. به طوری که مقدار نهاده ها و محصولات تولید کلزای آبی و دیم در فاصله سالهای ۱۳۸۶-۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰-۱۳۸۹ جمع آوری شد. نتایج نشان داد تولید کلزای آبی در این استان دارای مزیت نسبی اما تولید ک لزای دیم فاقد مزیت نسبی است. به طوری که شاخص هزینه منابع داخلی و نسبت هزینه به منفعت اجتماعی کلزای آبی به ترتیب برابر است با ۰/۹۸ و ۰/۹۹ محاسبه شد. همچنین، این شاخص ها برای کلزای دیم به ترتیب ۱/۸ و ۱/۹ محاسبه شد که حاکی از عدم وجود مزیت نسبی تولید است. با توجه به عملکرد نسبتاً پائین تولید و مصرف بیش از حد نهادهها و این که حتی مزیت کلزای آبی نیز در مرز مزیت نسبی قرار دارد لزوم توجه به افزایش بهره وری عوامل تولید حائز اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.