مقاله تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ (l( rosmarinus officinalis به محلول پاشی محرکهای زیستی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ (l( rosmarinus officinalis به محلول پاشی محرکهای زیستی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ (l( rosmarinus officinalis به محلول پاشی محرکهای زیستی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ (l( rosmarinus officinalis به محلول پاشی محرکهای زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ (l( rosmarinus officinalis به محلول پاشی محرکهای زیستی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
تولید و عرضه کودهای شیمیایی و همچنین مصرف آنها در خاک به تدریج از کیفیت محصولات زراعی و باغی میکاهد و به تخریب محیط زیست و چرخه طبیعت منجر میگردد به منظور بررسی اثر محرکهای زیستی بر تغییرات خصوصیات و عملکرد برگ رزماری، تحقیق حاضر در مزرعه تحقیقاتی گروه پژوهشی کشت و توسعه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واقع در کرج در سال زراعی ۱۳۹۲-۱۳۹۱ به صورت طرح مزرعه ای در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام گردید تیمارهای آزمایش شامل محرک زیستی (کادوستیم، فسنوترن ، هیومی فورته و آمینول فورته) هریک با دو سطح ۷۵/۰ و ۵/۱ لیتر در هکتار، تیمار ۷۰ کیلوگرم در هکتار کود کامل شیمیایی NPK و همچنین یک تیمار شاهد (بدون کاربرد محرکهای زیستی و کود شیمیایی) در نظر گرفته شد. محلول پاشی در چهار مرحله به فاصله ۱۵ روز یک بار انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که تیمارهای اعمال شده بر طول برگ، عرض برگ، تعداد برگ در بوته ، میزان کلروفیل (اسید) برگ، وزنتر برگ، وزن خشک برگ اثر معنیداری (P<0.01) داشت. نتایج حاصل از مقایسه میانگینها نشان داد که بیشترین طول و عرض برگ، تعداد برگ در بوته، وزن تر و خشک برگ، در تیمار فسنوترن ۵/۱ لیتر در هکتار و بیشترین میزان کلروفیل (اسید) برگ در تیمار هیومی فورته ۵/۱ لیتر در هکتار بود. با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش، کاربرد کودهای زیستی، سبب بهبود تغییرات عملکرد و خصوصیات برگ گیاه رزماری شد. بنابراین به نظر میرسد که مصرف محرکهای زیستی از طریق عرضه اسیدهای آمینه به همراه عناصر غذایی پر مصرف میتواند سبب کاهش مصرف کودهای شیمیایی در راستای تولید گیاهان ارگانیک جهت نیل به سیستم کشاورزی پایدار گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.