مقاله اثر نانو کود آهن بر برخی فاکتورهای رشدی و آنزیم های آنتی اکسیدانی انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نانو کود آهن بر برخی فاکتورهای رشدی و آنزیم های آنتی اکسیدانی انگور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نانو کود آهن بر برخی فاکتورهای رشدی و آنزیم های آنتی اکسیدانی انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانو کود آهن بر برخی فاکتورهای رشدی و آنزیم های آنتی اکسیدانی انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نانو کود آهن بر برخی فاکتورهای رشدی و آنزیم های آنتی اکسیدانی انگور :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده از فناوری نانو در کلیه عرصه ها از جمله کشاورزی در حال گسترش می باشد فرآورده های نانو شامل مخلوطی از ذره های با ابعاد ۱ تا ۱۰۰ نانومتر هستند که می توانند خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه خود را تغییر دهند (تراییان و همکاران ۱۳۹۱) اثر تغذیه بر صفات کمی (میزان عملکرد وزن ۳۰ حبه تعداد حبه در هر خوشه) و ظرفیت آنتی اکسیدانی حبه ها مورد بررسی قرار گرفت محلول پاشی با سطوح مختلف آهن باعث افزایش کیفیت میوه شامل مواد جامد محلول اسیدیته کل محتوای فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدان می شود نتایج این تحقیقات نشان دهنده این است که تغذیه برگی آهن در افزایش عملکرد و کیفیت محصول در باغات انگور سنتی موثر است اثر کود آهن احتمالا بر درشت شدن حبه ها و شیرین تر شدن میوه خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.