مقاله افزایش درصد روغن و عملکرد دانه سویا ازطریق پرایمینگ بذر در سیستمهایکوددهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش درصد روغن و عملکرد دانه سویا ازطریق پرایمینگ بذر در سیستمهایکوددهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش درصد روغن و عملکرد دانه سویا ازطریق پرایمینگ بذر در سیستمهایکوددهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش درصد روغن و عملکرد دانه سویا ازطریق پرایمینگ بذر در سیستمهایکوددهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش درصد روغن و عملکرد دانه سویا ازطریق پرایمینگ بذر در سیستمهایکوددهی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور ارزیابی تأثیر پرایمینگ بذر و سیستم های مختلف کودی بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد و روغن دانه سویا آزمایشی به صورت طرح کرت های خرد شده (اسپلیت پلات) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. روش های مختلف کوددهی در ۶ سطح شامل کود دامی NI, کمپوست زباله شهری N2 , کود شیمیایی N3, کمپوست زباله شهری + کود دامی N4 کمپوست زباله شهری + کود دامی + کود شیمیایی N5 و تیمار شاهد N6 به عنوان سطوح عامل اصلی تعیین شدند. پرایمینگ بذر سویا P1 و عدم پرامینگ بذر P2 به عنوان سطوح عامل فرعی در نظر گرفته شدند. تیمار N5 دارای بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد دانه بود. بیشترین درصد روغن در تیمار N1 و N2 حاصل گردید. هم چنین پرامینگ نانو ذرات نقره عملکرد دانه را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.