مقاله بررسی تا ثیر روشهای مختلف فراوری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک و پروتئینخام دانه نخود


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تا ثیر روشهای مختلف فراوری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک و پروتئینخام دانه نخود دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تا ثیر روشهای مختلف فراوری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک و پروتئینخام دانه نخود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تا ثیر روشهای مختلف فراوری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک و پروتئینخام دانه نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تا ثیر روشهای مختلف فراوری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک و پروتئینخام دانه نخود :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر روشهای مختلف فراوری (قرار گرفتن تحت تاثیر اشعه میکروویوباقدرت ۹۰۰ وات۵ و ۷ دقیقه ، اتوکلاو کردن ، افزودن اسید استیک ، افزودن اسید سیتریک )بر ، وفرکانس ۲۴۵۰ مگاهرتز در سه مرحله قابلیت هضم ماده خشک وپروتئین خام دانه نخود در شرایط آزمایشگاهی توسط دستگاه آنکوم انجام شد.آزمایش در قالبطرح کاملا تصادفی با هفت تیمار و سه تکرار انجام شد.بعد از پایان ۲۴ ساعت انکوباسیون قابلیت هضم ماده خشک وپروتئین خام اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد تاثیر روشهای مختلف فراوری بر روی قابلیت هضم ماده خشک معنی دار بود.تیمارهای مختلف آزمایشی از نظر قابلیت هضم پروتئین اختلاف معنی دار بایکدیگر اختلاف معنی طور کلی نتایج آزمایش نشان داد که روشهای مختلف فراوری توانایی تغییر در قابلیت هضم شکمبه را .( p< داشتند( ۰,۰۵دارند و سبب بهبود قابلیت هضم خوراک می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.