مقاله اثر کود ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کمی و کیفی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کود ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کمی و کیفی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کود ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کمی و کیفی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کمی و کیفی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کود ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کمی و کیفی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L) :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
نعناع فلفلی ( Mentha piperita L. ) یکی از مهمترین گیاهان تولیدکننده اسانس است که از نظر دارویی، غذایی و بهداشتی کاربرد گسترده ای دارد. در یک آزمایش بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار، تاثیر کود آلی ورمی کمپوست بر پارامترهای رشدی و میزان اسانس نعناع فلفلی بررسی گردید. ۴ سطح کود ورمی کمپوست شامل ۰ ،۵ ، ۱۰ ،۲۰ درصد وزنی بستر کشت در گلخانه استفاده گردید. نتایج نشان داد که کود آلی ورمی کمپوست به طور معنی داری ارتفاع گیاه، قطر ساقه و ریشه، تعداد گره در ساقه اصلی گیاه، تعداد ساقه جانبی در بوته، سطح برگ، وزن تر و خشک اندام هوایی، کلروفیل برگ و میزان اسانس گیاه را تحت تاثیر قرار داد. به طور کلی نتایج نشان داد که کاربرد کود ورمی کمپوست نقش مفید و موثری در بهبود ویژگی های رشد و عملکرد اندام های هوایی و خصوصیات کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.