مقاله پردازش هوش هیجانی کودکانی که علت جدایی والدین طلاق بوده یا مرگ یکی از آنان (مطالعه موردی: کودکان سنین پیش دبستان ناحیه یک شهر ری)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پردازش هوش هیجانی کودکانی که علت جدایی والدین طلاق بوده یا مرگ یکی از آنان (مطالعه موردی: کودکان سنین پیش دبستان ناحیه یک شهر ری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پردازش هوش هیجانی کودکانی که علت جدایی والدین طلاق بوده یا مرگ یکی از آنان (مطالعه موردی: کودکان سنین پیش دبستان ناحیه یک شهر ری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پردازش هوش هیجانی کودکانی که علت جدایی والدین طلاق بوده یا مرگ یکی از آنان (مطالعه موردی: کودکان سنین پیش دبستان ناحیه یک شهر ری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پردازش هوش هیجانی کودکانی که علت جدایی والدین طلاق بوده یا مرگ یکی از آنان (مطالعه موردی: کودکان سنین پیش دبستان ناحیه یک شهر ری) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
از آن جایی که مهم ترین زیرساخت زندگی و خانواده از وجود مشترک دو نفر آغاز می شود هر قدر این زیرساخت ها وزیر بناها محکم تر باشد خانواده پایدارتر و قوی تر و روند طبیعی خود را بهتر طی خواهد کرد. و ساختن این بنا دقیقاً درطی سالیان انجام می گیرد که دوران شکوفایی جسم و روح و ذهن انسان می باشد یعنی به عقلی رسیده است که میتواند بفهمد و تشخیص دهد.. خانواده بستری است که باید برای استحکام و آرامش آن و تربیت نسلی بسیار مفید، دونفر دست به هم دهند و هر دو خود را مسئول بدانند. هیچ وقت نمی توان در زندگی ای که مشترکاً با هم شکل میگیرد، یکی مسئولیت نداشته باشد و دیگری همه مسئولیت ها را عهده دار شود. پژوهش حاضر با هدف پردازش ومقایسه هوش هیجانی کودکان سنین پیش دبستانی ناحیه یک شهر ری که بصورت تصادفی نسبی خوشه ای انتخابشد انجام گرفت. گروه نمونه پژوهش ۲۰۰ نفر (۱۰۰ نفر علت جدایی والدین فوت یکی از آنها، ۱۰۰ نفر علت جدایی،طلاق والدین) با میانگین سنی ۵ تا ۶ انتخاب شدند . در این پژوهش از پرسشنامه هیجانی شوت استفاده شد. از طریق آزمون آماری آزمون t استودنت مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد از نظر هوش هیجانی به طور کلی میان دو گروه تفاوت معناداری مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.